Zeskamp
Contactformulier

Zeskamp

Lol, samenwerken, wedstrijdelement, noem maar op. Zeskamp bevat verschillende van zulke belangrijke elementen die een teambuilding dag zullen laten slagen.

Zeskamp: voor welke gelegenheid dan ook

Een familiedag? Een gezellig dagje met de collega's? Een sportdag tijdens voetbalkamp? Er zijn verschillende gelegenheden te verzinnen waarbij zeskamp activiteiten kunnen worden ingelast. En of je nu nog junior bent of niet, zeskamp activiteiten kunnen ook erg leuk zijn voor de iets ouderen onder ons.

Spellen in alle vormen en maten

Stelten lopen, water dragen, ballen vangen, zaklopen en spijkerbroek hangen zijn zomaar een aantal populaire activiteiten op gebied van zeskamp. Het leuke van zeskamp is dat er eigenlijk niet echt een bepaald aantal spellen is waaruit gekozen kan worden. Vaak is het net zo leuk om zelf bepaalde varianten te verzinnen. Het belangrijkste blijft in ieder geval dat het wedstrijdelement gehandhaafd blijft en dat het spel veel plezier oplevert bij de deelnemers.

Zowel binnen als buiten

Mede omdat er voor zeskamp spellen niet al te strenge regels gelden, kan het zowel binnen als buiten beoefend worden. Je hoeft met zeskamp dus nooit bang te zijn voor slecht weer, want in dat geval houd je het toch gewoon binnen?

Zeskamp organiseren? Schakel gratis Eventless in!

Op Eventless.nl zit je goed wanneer je van plan bent binnenkort een zeskamp te organiseren voor wie dan ook. Geef in het contactformulier aan waarnaar je op zoek bent en dan zetten wij je aanvraag uit in ons netwerk van partners. Je hoeft dan alleen nog maar te wachten op een reactie.

Terug naar overzicht