Visagie workshop
Contactformulier

Visagie workshop

Vrouwen houden ervan om zichzelf mooi en op te maken en daarom kan een workshop visagie ideaal van hen zijn. Jezelf goed verzorgen is een hele kunst en daar kom je tijdens een workshop visagie vanzelf wel achter.

Voor allerlei voor gelegenheden

Of je nu 25 jaar en model bent of je bent al wat ouder en je vindt het gewoon leuk jezelf of anderen op te maken. Voor een workshop visagie maakt het in ieder geval weinig uit hoe oud je bent; iedereen heeft het recht om mooi te zijn en het kan voor verschillende gelegenheden leuk zijn een visagie workshop bij te wonen. Of het nu gaat om een activiteit voor een kinderfeest, een sweet sixteen feest, een vrijgezellenuitje, een vriendinnendag, etc. Er zijn talloze gelegenheden te bedenken voor wanneer een workshop visagie leuk kan zijn.

Visagie is meer dan alleen make-up

Er zijn verschillende soorten visagie workshops te bedenken. Visagie is meer dan alleen make-up op de huid aanbrengen. Het gaat bij visagie om het totaalplaatje wat betreft het camoufleren van de minder sterke kanten en het accentueren van de sterkere kanten van het gezicht. Denk bij visagie dus ook bijvoorbeeld aan het epileren van wenkbrauwen en aan het reinigen van de huid.

Interesse in een visagie workshop?

Wil jij met familie, vrienden of andere bekenden een visagie workshop bijwonen? Dat kan! Hiervoor kun je verder speuren op het internet, maar je kunt ook het contactformulier op deze website invullen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is om wat gegevens achter te laten waarin je onder andere aangeeft waarnaar je precies op zoek bent. Wij zullen je aanvraag in behandeling nemen en deze rondsturen in ons netwerk van partners. Een of meerdere van deze partners nemen vervolgens contact met je op wanneer ze iets voor je kunnen betekenen.

Terug naar overzicht