Varen
Contactformulier

Varen

Misschien niet een alledaagse methode van teambuilding, maar zeker geen minder leuke is door het water op te gaan met een boot. Zeker wanneer het zonnetje schijnt kan een vaaractiviteit een geweldige invulling van een gezamenlijke activiteit zijn.

Gewoon als ontspanning

Varen hoeft natuurlijk niet per se als teambuilding uitje worden ingezet. Gezellig met een groep het water op en vooral niet teveel doen en gewoon genieten van het uitzicht kan ook erg leuk zijn! Er zijn genoeg mooie plekken in dit land waarbij dit mogelijk is, denk bijvoorbeeld aan Zuid-Limburg op de Maas.

Teambuilding activiteiten met varen

Er zijn verschillende teambuilding activiteiten te verzinnen op gebied van varen. Uiteraard zal er tijdens zo'n uitje een professionele instructeur aanwezig zijn die de activiteit in goede banen leidt. Voorbeelden van leuke activiteiten op het water zijn het rondscheuren met een speedboot of het uitvoeren van een speurtocht aan de hand van sloepen op het water. Belangrijk hierbij is dat onderling goed tussen collega's of teamleden wordt samengewerkt en dat men elkaar kan vertrouwen. Varen hoeft dus niet alleen plezier of ontspanning te zijn, maar kan juist ook erg actief en leerzaam zijn.

Vaar activiteit organiseren?

Lijkt het jou leuk om een vaartocht of vaaractiviteit te organiseren voor een groep bekenden, zoals collega's, vrienden of familie? Dan zit je hier goed. Ga naar contact en dien je aanvraag in. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt een of meerdere van onze aangesloten partners. Alvast een heel leuke dag gewenst!

Terug naar overzicht