Ticketing bureaus
Contactformulier

Ticketing bureaus

Ticketing en registratiebureaus verzorgen het hele registratie en bestelproces van de ticketverkoop voor een bepaald evenement. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede kaartverkoper: 90% van alle kaartkopers is namelijk niet meer bereid om na een negatieve ervaring nog terug aan te kloppen bij dezelfde verkoper.

Snel en flexibel online tickets kopen

Consumenten willen bij het kopen van tickets het liefst zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn. Het is dus belangrijk dat de server van een aanbieder dusdanig is ingesteld dat deze niet gauw overbelast zal raken. Een handige en duidelijke navigatie met niet al teveel info op één scherm helpt de koper van een ticket snel door het aankoopproces heen. Het ticketing proces moet voor de consument dus vooral effectief zijn.

Registratie/ticketing voor een evenement als dat van jou

Ook voor jezelf als evenement organisator is het belangrijk dat het hele ticketing proces op een fijne manier verloopt. Ticketing organisaties zijn hier steeds beter op ingesteld; iedereen wilt tenslotte net iets beter zijn dan de concurrent. Veel van deze organisaties bieden de organisator van het evenement dan ook de mogelijkheid aan om zoveel mogelijk facetten binnen het proces zelf op een zo snel en eenvoudig mogelijke manier te kunnen controleren en beheren.

Kies je ideale partner

Ben je op zoek naar een goede organisatie die voorziet in het ticketing/registratie proces van een evenement? Neem contact op met Eventless en maak je wensen kenbaar. Wij zetten je aanvraag uit in ons netwerk met professionals en wanneer een van de aangesloten bedrijven iets voor je kan betekenen, dan zullen ze contact met je opnemen.

Terug naar overzicht