Tapijt
Contactformulier

Tapijt

De keuze voor het juiste tapijt tijdens een congres, beurs of ander evenement speelt een belangrijkere rol dan door veel mensen gedacht wordt. Een mooi tapijt kan jouw stand of ruimte nét die finishing touch geven die nodig is om tot de juiste uitstraling te komen.

Tapijt op maat

Ga zelf van tevoren goed na welk soort tapijt het beste past bij jouw evenement; wat wil je uitstralen? Wil je degelijkheid uitstralen? Kies dan voor een kleur en voor een patroon die rust uitstralen. Fel paars en een tapijt dat allerlei rare vormen bevat is in dat geval dus geen slimme keuze. Kies liever voor een rustige, neutrale kleur, zoals zwart, wit of grijs. Wil je juist opvallen en past excentriciteit juist wél bij datgene dat jij wilt uitstralen, dan is het wellicht het overwegen waard te kiezen voor een felle kleur en voor verschillende patronen of vormen in je tapijt. De kleur en vorm van het tapijt baseren op de huisstijl van je organisatie kan natuurlijk ook altijd.

Tapijt van verschillende aanbieders op Eventless.nl

Eventless heeft een database met verschillende soorten bedrijven, sommige daarvan voorzien in het leveren van tapijten op maat. Zet je wensen in het contactformulier en dan neemt een van onze partners contact met je op wanneer ze iets voor je kunnen betekenen. De leverancier zorgt er vervolgens voor dat jouw tapijt er op een mooie manier bij komt te liggen. Wanneer je twijfelt over welk soort tapijt nu het beste bij jouw stand of ruimte past, ben dan niet bang om contact op te nemen met de leverancier. Als ervaren professionals kunnen zij zorgen voor een advies op maat.

Terug naar overzicht