Pagodetenten
Contactformulier

Pagodetenten huren; handig voor elk feest

Pagodetenten zijn ideale tenten voor grotere feesten, festivals, beurzen of sportevenementen. Je ziet ze onder andere terug op festivals als Pinkpop en Tomorrowland. Pagodetenten zijn echter ook ideaal voor iets kleinere buitenfeesten of andere buiten activiteiten. Voor zo'n feest zijn één of twee tenten wellicht al genoeg. Ze zijn makkelijk op te bouwen en wegen niet veel. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat je tent wegwaait; een pagodetent is doorgaans voorzien van een stevige vloer. Bovendien zorgen ze door middel van het opvallende puntvormige dacht altijd voor een feestelijke uitstraling. Je kunt dus wel concluderen dat pagodetenten multifunctioneel zijn en dat ze daarmee in te zetten zijn voor haast elk feest of evenement.

Soorten tenten

Pagodetenten zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Je hebt tenten van 3x3 meter, maar je hebt ook grotere formaten zoals 5x5 meter. Het is maar welk formaat het beste past bij jouw feest, activiteit of evenement. Daarnaast zijn er tenten verkrijgbaar met een zwaarlastvloer, voor een degelijke ondergrond (en meteen ballast). Tenslotte zijn er pagodetenten te verkrijgen in diverse kleuren. Voor elk feest is er dus een geschikte tent te vinden.

Pagodetent(en) huren?

Ben jij van plan binnenkort een leuk feest, activiteit of evenement te organiseren en denk je hierbij wel één of meerdere pagodetenten bij te kunnen gebruiken? Neem dan contact op middels het contactformulier op deze site en wij zetten je aanvraag uit in ons netwerk. Vervolgens zal er contact met je worden opgenomen door een of meerdere bedrijven met offertes en informatie. Zij zullen samen met jou kijken naar wat voor jouw evenement de best mogelijke optie is.

Terug naar overzicht