Mediabureaus
Contactformulier

Mediabureau

Een mediabureau brengt advies uit aan bedrijven op gebied van media, middelen en communicatie via bv blogs en nieuwssites met als doel het in contact komen met en het triggeren van doelgroepen en klanten. Een mediabureau is overigens niet hetzelfde als een reclamebureau. Een reclamebureau zorgt voornamelijk voor de ontwikkeling en de uitwerking van het creatieve concept, terwijl een mediabureau juist zorgt voor de strategische uitwerking van de campagne via online (bv blogs, influencers, nieuwssites, etc) en offline kanalen. Reclamebureaus zijn er overigens al langer dan de mediabureaus, welke pas in de jaren 80 zijn ontstaan.

Mediabureaus; specialisten in mediastrategie

Een mediabureau hoef je natuurlijk niet in te schakelen tijdens een besloten feest voor familie en vrienden. Deze mensen komen toch wel. Wil je echter een grote groep mensen bereiken die echt overgehaald en overtuigd moeten worden om naar een groot evenement te komen, dan is het wellicht raadzaam om een mediabureau in te schakelen. Mediabureaus zorgen voor communicatie op maat en zijn de specialisten bij uitstek om de doelgroep zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken. Het is belangrijk om communicatie op de juiste manier af te stellen. De consument krijgt namelijk ruim vier keer zoveel reclame tot zich dan tien jaar geleden, terwijl de groei in mediaconsumptie gelijk is gebleven. Deze ontwikkeling heeft ertoe dat gerichte communicatie naar de consument steeds lastiger wordt.

Vind je mediabureau op Eventless.nl!

Een grote campagne opzetten en op een strategisch juiste manier invullen is erg lastig. Vandaar dat een mediabureau hierbij de ideale partner is om jou hierbij te helpen. Het vinden van een geschikt mediabureau kan moeilijk zijn. Het is echter mogelijk om een aanvraag in te dienen via Eventless. Wij zetten deze vervolgens uit in ons uitgebreide netwerk van diverse bedrijven. Wanneer er een of meerdere bedrijven zijn die iets voor je kunnen betekenen, dan zullen deze zelf contact met je opnemen en/of een offerte naar je toe sturen.

Terug naar overzicht