Krav Maga workshop
Contactformulier

Krav Maga workshop

Krav Maga is een zelfverdedigingssport die wordt beoefend door het Israëlische leger. Het is dus geen vechtsport, zoals vele mensen denken. De sport bestaat uit een tal van simpele maar doeltreffende bewegingen waarmee je jezelf effectief kunt verdedigen. Aan de hand van de groep zal de intensiteit gedurende de workshop oplopen. Het is dus zeker een uitdagende dag!

Waarom Krav Maga workshop volgen?

Een workshop Krav Maga laat je kennis maken met deze mooie sport. Een gecertificeerd Krav Maga instructeur zal de workshop geven en zal je introduceren aan een tal van zelfverdegingsmoves. Het is sowieso áltijd handig wanneer je je goed kunt verdedigen, en in groepsverband is het ook nog eens een gezellige activiteit! Zoals eerder gezegd is Krav Maga géén vechtsport. Het is een zelfverdedigingsmechanisme, dus ook voor alle leeftijden geschikt. Ook voor kinderen kan een Krav Maga workshop leuk zijn. Wellicht worden ze fan van de sport en willen ze deze wel wekelijks gaan beoefenen!

Neem contact met ons op

Wij onderhouden goede contacten met Krav Maga docenten in Nederland, waardoor we je aanvraag eenvoudig kunnen uitzetten bij een aantal docenten. Op basis van locatie en beschikbaarheid zul je reacties ontvangen. Wil je dus een Krav Maga workshop organiseren voor bijvoorbeeld je vrienden, je collega's, je neven & nichten, of andere bekenden? Neem dan contact op met Eventless!

Terug naar overzicht