GPS tocht
Contactformulier

GPS tocht

Uitdagend en avontuurlijk. Dit zijn twee belangrijke woorden wanneer het om een GPS tocht gaat. Houden jij en je collega's, teamgenoten, vrienden of andere bekenden wel een beetje van een uitdaging en het oplossen van ingewikkelde routes? Dan is een GPS tocht voor jullie wellicht de ideale optie.

Een mooie locatie draagt bij aan een geslaagde GPS tocht

Behalve dat een GPS tocht uitdagend is en veel vraagt op gebied van samenwerking, heeft het daarnaast vaak ook nog een andere belangrijke functie. Sommige GPS tochten zijn in een zeer eenvoudige omgeving uitgestippeld, maar je kunt er ook voor kiezen om een dergelijke tocht ergens midden in de natuur te houden. In een mooi gebied een fijne wandeling maken geeft een GPS een extra dimensie mee. Zeker wanneer het fijn weer is en het zonnetje schijnt is een GPS tocht ideaal voor de echte levensgenieters!

Een GPS tocht met wedstrijdelement is nóg leuker en uitdagender

Een GPS tocht kan al heel eenvoudig door enkel te werken met het GPS materiaal. Het is echter nog veel leuker om tegelijkertijd verschillende opdrachten te moeten vervullen. Het is bijvoorbeeld leuk om extra punten te kunnen winnen door een soort wedstrijdfragment in te voeren wanneer je met meerdere groepen bent. Zeker wanneer het om teambuilding gaat maakt dit de tochten extra leuk en leerzaam. Je wilt natuurlijk niet van je collega's of vrienden verliezen!

Vul het contactformulier in

Ben jij van plan een leuke GPS tocht te gaan lopen met collega's, teamgenoten, vrienden of andere bekenden? Daarvoor ben je op Eventless.nl in ieder geval aan het juiste adres. Vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat je wordt doorverbonden met een of meerdere van onze partners die contact met je zullen opnemen wat betreft je aanvraag.

Terug naar overzicht