GPS materialen
Contactformulier

GPS huren voor verschillende doeleinden

Een GPS tocht met de voet of met de fiets? Ben je van plan om een speurtocht te organiseren of organiseer je een dropping? Gaat het om een familiedag of om een leuke teambuilding activiteit met collega's? Er zijn verschillende redenen te verzinnen om een GPS tocht te houden. Je kunt ervoor kiezen hierbij de hulp in te schakelen van begeleiders, maar je kunt natuurlijk ook op eigen houtje een tocht lopen of fietsen. Doe vooral datgene waar jij (en je mede wandelaars/fietsers) het meeste zin in hebben!

Kies een bestaande route of stel je eigen route in

Wil je zelf je route bepalen of maak je liever gebruik van een al bestaande route? De meeste GPS apparaten zijn voorzien van al bestaande routes. Dit kan het nodige werk uit handen nemen. Sommige mensen vinden het juist fijn zelf een route uit te stippelen; dat kan natuurlijk ook.

GPS materialen huren kost weinig

Wanneer je ervoor kiest gebruik te maken van al bestaande routes betaal je hier meestal wel een iets hogere prijs voor. Maar voor de prijs hoef je het verder in ieder geval niet te laten. Voor een kleine 15 euro per dag kun je al klaar zijn. Zeker wanneer je met verschillende andere mensen bent hoef je het om de kosten dus zeker niet te laten.

GPS huren?

Als jij GPS materiaal wilt huren dan zit je op deze site aan het juiste adres. Vul in dat geval even het contactformulier in met daarin je wens. Je kunt ook voor verschillende andere aanvragen rondom materiaal verhuur op deze site terecht. Wij zorgen ervoor dat een partner van ons contact met je opneemt.

Terug naar overzicht