Goodiebags
Contactformulier

Goodiebags en relatiegeschenken

Goodiebags en/of relatiegeschenken zijn vaak een ware toevoeging aan een evenement. Mensen zijn altijd blij om verrast te worden en zijn hierdoor eerder geneigd positief te praten over jouw evenement of product. Het weggeven van goodiebags en relatiegeschenken is investeren in je imago en in een toekomstig hogere omzet!

Ideaal op evenementen

Goodiebags zijn op bepaalde evenementen of beurzen erg populair. Het doel van het weggeven van goodiebags is enerzijds het promoten van (nieuwe) producten van een bepaald merk en anderzijds het laten testen van zo'n nieuw product. Beide natuurlijk met als einddoel om (nieuwe) klanten te werven of te behouden en die uiteindelijk bereid zijn het product later nog één of meerdere keren te kopen. Bezoekers van een evenement vinden het daarnaast erg leuk om verrast te worden en om producten mee te krijgen waarvoor men zelf niet hoeft te betalen. Het weggeven van goodies of relatiegeschenken heeft dus verschillende positieve functies.

Goodiebags kosten weinig

Goodiebags staan er vooral om bekend dat ze erg goedkoop zijn. Je bent er dus weinig geld aan kwijt. Een doorsnee goodiebag kost vaak maar zo'n 20% van het totaalbedrag dat normaal betaald moet worden voor de producten die in zo'n zak zitten! Voor weinig geld haal je al de leukste verrassingen in huis, waar de bezoekers van je evenement zeker blij mee zullen zijn!

Maak je wensen kenbaar

Via Eventless.nl kun je je wensen op het gebied van goodiebags en relatiegeschenken opgeven via het contactformulier. We zetten je aanvraag uit bij onze partners en wanneer deze iets voor je kunnen betekenen, ontvang je vanzelf een offerte of wordt er anderzijds contact met je opgenomen.

 

Terug naar overzicht