Drukkerijen
Contactformulier

Drukkerijen

Wanneer je tijdens je evenement veel waarde hecht aan de vormgeving van de uitnodiging, de poster of een ander soort promotiemateriaal, dan is het raadzaam om de hulp van een drukkerij in te schakelen. Deze kan jou hierbij namelijk perfect helpen!

De drukkerij helpt je met jouw wensen

Waar kun je overal aan denken als het om het drukken van promotiemateriaal van een evenement gaat? Hieronder een aantal voorbeelden:

Om je evenement te promoten is het natuurlijk van belang om op te vallen bij de doelgroep. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een professionele uitstraling van je promotiemateriaal. Een goede en passende vormgeving van bijvoorbeeld een flyer of poster is in zo'n situatie dus erg belangrijk; het geeft tenslotte een eerste indruk. Je kunt er in de meeste gevallen zelf voor kiezen of je de vormgeving van je promotiemiddel deels zelf voor je rekening neemt of dat je alles over laat aan de drukkerij. Wanneer je besluit zelf mee te denken over het ontwerp en je bepaalde ideeën hebt, dan is het raadzaam om (aan de hand van voorbeelden) duidelijk aan te geven hoe je het ontwerp ongeveer voor ogen hebt. Op basis van jouw wensen zorgt de drukkerij vervolgens voor een passende creatieve uitwerking.

Drukwerk versturen

Is je drukwerk klaar en gemaakt als folder of flyer, dan kun je deze ook nog laten versturen naar je doelgroep. Dit drukwerk verspreiden kan via gespecialiseerde verspreiders die vaak heel Nederland als verspreidgebied kunnen aanbieden. Een overzicht van verspreider voor drukwerk is te vinden op het Drukwerk tour portaal. Alle mogelijkheden voor het uitbesteden van de verspreiding van folders en flyers zijn hier verzameld. Een offerte aanvragen is dan ook zo geregeld. Ook via het Exclusief Verspreiden portaal is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor het verspreiden van drukwerk en flyers.

Kies een geschikte drukkerij via evenementenlijst.nl

Ben jij nog opzoek naar een geschikte drukkerij die jou kan helpen met het bedrukken van promotiemateriaal voor je evenement? Kijk dan zeker eens naar de drukkerijen die op deze site staan genoemd. Wellicht zit er een geschikte kandidaat tussen!

Terug naar overzicht