Dansworkshop
Contactformulier

Dansworkshops zijn leuk voor iedereen

Of je nu 15 jaar of 60 jaar en of je nu kunt dansen of niet. Dansworkshops zijn er voor de serieuzere dansers, maar ook zeker voor de mensen die minder aanleg hebben. Dansen start al heel laagdrempelig. Samen met vrienden of collega's bijvoorbeeld een workshop salsa dansen bijwonen kan zorgen voor erg veel vermaak en hilariteit. Natuurlijk kun je ook als dansgroep een workshop bijwonen. Wellicht dat je de workshop dan op een iets serieuzere manier benaderd en dat deze een stuk ingewikkelder is. Feit blijft dat een workshop dansen altijd veel plezier en enthousiasme oplevert, ongeacht de soort dans en met wie je de workshop bijwoont.

Stel de dansworkshop af op je behoeften

Uiteraard zijn er nog talloze andere dansen mogelijk als eventuele workshop. Een tip is om van te voren in te denken wat precies het doel van de workshop hoort te zijn en wat de capaciteiten zijn van de deelnemers. Gaat het vooral om vermaak en zij niet alle collega's in staat tot een flikflak? Wellicht is het dan slim de dans iets meer basaal te houden en daarom bijvoorbeeld voor een tango te gaan. Ben je met een dansgroep of een stel vriendinnen die allemaal wel goed kunnen dansen, wellicht is dan een workshop breakdance of paaldansen dan wel iets voor jullie.

Dansworkshop bijwonen of organiseren?

Ben jij van plan een dansworkshop bij te wonen of te organiseren? Vul gerust het contactformulier in op deze website en wij zetten je aanvraag uit in ons uitgebreide netwerk. Zo kom je eenvoudig in contact met een partner die in jouw vraag kan voorzien.

Terug naar overzicht