Bubble Soccer
Contactformulier

Bubble Soccer als teambuilding activiteit

Teambuilding hoeft niet altijd even serieus te zijn. Een factor die een minstens net zo belangrijke rol speelt is het hebben van plezier.

Bubble soccer: hilariteit gegarandeerd!

Bubble soccer is vast één van de leukste en meest hilarische teambuilding activiteiten die je je maar kunt verzinnen. Heb je nog nooit bubble soccer gedaan? Dan wordt het tijd dit gauw eens te gaan doen. Dit kan natuurlijk als leuk familie uitje of als uitstapje met een stel vrienden. Maar ook als teambuilding activiteit is bubble soccer een erg leuke activiteit om eens te doen. Je kunt het zelf zo serieus maken als je wilt; wanneer je echte winnaars binnen je team hebt zal dit ook wel goed komen. Goed samenspel en voor elkaar meters willen maken is daarbij erg belangrijk, anders zal de tegenstander winnen. Eén aspect is met bubble soccer in ieder geval altijd gegarandeerd: hilariteit. Het levert namelijk altijd een grappig gezicht op om iemand te zien vliegen wat zorgt voor de nodige lol, wat niet geheel onbelangrijk is binnen een team. Wat is er nu leuker om af en toe eens een collega of teamgenoot een flinke beuk te geven en deze eens lekker te laten rollen, zonder dat dit gepaard zal gaan met pijn?

Vul het contactformulier in

Kun jij niet meer wachten? Vul dan gauw het contactformulier in met je aanvraag. Wij zetten je aanvraag uit in ons zeer uitgebreide netwerk van event- en teambuildingbedrijven. Zo word je gauw doorverbonden met een partner die jou kan voorzien in verschillende teambuilding activiteiten, waaronder bubble soccer.

Terug naar overzicht